Webshop

In de tabs aan de linkerkant kunt u meer informatie vinden over hoe u kunt bestellen, over onze service en het retourbeleid en over het aanvragen of wijzigen van een abonnement op Kerkbeheer.

De  verzendkosten van onze producten bedragen 10,5 % van het orderbedrag met een minimum van € 3,50 en een maximum van € 25. Dit betreft een vergoeding niet alleen voor de porto, maar ook voor de verpakking, verwerking op ons bureau en administratiekosten. 

Suggesties voor nieuwe producten, downloads of uitgaven kunt u per e-mail of telefoon aan ons doorgeven. Zie hiervoor onze contactgegevens

Klik hier om de RPG inlichtingenstaat Kerkbalans 2019 in te vullen. [Bent u nog niet ingelogd? Dan gaat u eerst naar de inlogpagina. Na inloggen komt u terug op deze pagina.]

Korting voor leden van de VKB

Wie lid is van de VKB krijgt korting op de standaardprijs in de webshop (met uitzondering van boeken waarop geen korting mag worden gegeven). De kortingscode voor 2019/2020 is te vinden op de factuur van de VKB-contributie voor dit jaar.  

Wilt u bestellen met korting? Kies dan eerst voor inloggen in het topmenu van deze pagina. Vul uw gegevens in en ga daarna verder met bestellen.

Verdient er iemand in uw gemeente een onderscheiding?

Onderscheidingen tonen zichtbaar de waardering voor inzet en prestaties. Voor meer informatie over aanvragen en prijzen, klik hier.

U kunt een onderscheiding aanvragen door gebruik te maken van het aanvraagformulier. Deze vindt u  hier.

 

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina