VKB Academy

Opbouw VKB Academy in 2019

De VKB Academy zal informatie en training gaan bevatten voor kerkrentmeesters, leden van de VKB en voor andere belanghebbenden in kerkbeheer. De onderwerpen worden behandeld in e-documenten, e-learning en mediabestanden. De VKB Academy wordt in de loop van 2019 opgebouwd.

Trainingen voor kerkrentmeesters 2019

De VKB en de landelijke Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk (nl. de Academie van de Protestantse Kerk - APK) organiseren samen trainingen voor kerkrentmeesters in het gehele land. 

Er worden twee trainingen aangeboden op dit moment: 1. de basistraining voor kerkrentmeesters en 2. de training voor gevorderde kerkrentmeesters. De trainingen worden in diverse regios's periodiek aangeboden. Leden van colleges van kerkrentmeesters, die met hun mailadres bekend zijn bij de VKB, ontvangen voor deze trainingen uitnodigingen.

Alle trainingen (niet alleen voor kerkrentmeesters) van de Academie van de Protestantse Kerk zijn te vinden op de website van de Protestantse Kerk. Klik: hier
Klik voor informatie over de basistraining kerkrentmeesters: hier. 
Klik voor informatei over de training voor gevorderde kerkrentmeesters: hier.

Voor de basistraining kerkrentmeester zijn hieronder een aantal documenten geplaatst, die deelnemers aan de training nodig hebben.

1. een power point presentatie
2. handout 1e avond
3. handout 2e avond
4. extra informatie

Deelnemers kunnen met inhoudelijke vragen terecht bij hun trainingsleider of bij het bureau van de VKB via: info@kerkrentmeester.nl

Onderwerpen

  • .
  • ... 

Hoe aanvragen

Wanneer de VKB Academy gaat worden gevuld, heeft u in alle gevallen heeft een speciale inlogcode voor de VKB Academy nodig om de onderwerpen te kunnen lezen of downloaden. Voor betaalde downloads kan er vervolgens worden ingelogd op de webwinkel (met de inloggegevens voor de webwinkel). Wanneer u nog geen inlog voor de webwinkel heeft kunt u die aanvragen. Ook voor de e-learning via de VKB Academy kunt u te zijner tijd via het VKB bureau een inlog aanvragen. Zie bij 'Contact'.

Inloggen VKB-Academy