Folder 'Nalaten' (zelf personaliseren)

Nieuw!


Minimum bestelaantal is 100 exemplaren.


De getoonde prijs is per exemplaar.

Prijs:   € 0,10

Beschrijving

De folder:

Veel kerkleden weten misschien niet dat zij (een deel van) hun nalatenschap kunnen bestemmen voor de kerk. Het is zinvol het gesprek daarover met uw kerkleden aan te gaan en hen aan te moedigen uw kerk in hun testament op te nemen. Enerzijds omdat giften uit nalatenschappen uw kerk in de toekomst helpen een levendige, diaconale en missionaire gemeenschap te blijven. Anderzijds kan een gesprek met kerkleden over hun laatste wensen ook een pastoraal karakter hebben. Het vastleggen van deze wensen wanneer iemand gezond is, geeft de rust dat alles goed geregeld is wanneer het levenseinde nadert.

In deze folder staat de informatie hoe nalatenschappen kunnen worden geregeld. Er is ruimte om uw  contactgegevens van een contactpersoon of uw kerk toe te voegen.

De folder is gedrukt op hoogwaardig papier en heeft daardoor een aantrekkelijk en krachtig uiterlijk. De folder bestaat uit een dubbelzijdig bedrukte A4, die na vouwen het handzame A5 formaat krijgt. Het vouwen verzorgen wij voor u. Op de afbeeldingen worden de afzonderlijke pagina's getoond.

U kunt de folder verspreiden door deze aan te bieden tijdens een dienst of gelegenheid. U kunt de folder ook neerleggen op een plaats waar veel mensen passeren, bijvoorbeeld de leestafel.

Wat kunt u zelf toevoegen?

De folder is voorgedrukt met afbeeldingen en teksten zoals u die op de afbeeldingen ziet. Op de laatste pagina is een wit blokje waarmee u de folder kunt personaliseren. Dit kan door een stempel te plaatsen of een sticker te plakken. 

- de contactgegevens van uw kerk
- de naam van uw contactpersoon voor Nalaten
- extra tekst om nalaten te stimuleren

Minimum bestelhoeveelheid voor dit product is 100 exemplaren.

Wilt u liever dat de drukker een tekst plaatst in het witte vlak? Kijk dan bij Folder 'Nalaten' met indruk.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer KRM340