De waarde van de kerk.

Kerkbalans gaat over geven. ‘Geef voor je kerk’ is letterlijk het appél dat we met actie Kerkbalans doen. Maar waarom geef je eigenlijk? Hoe duidelijker je dat weet, hoe logischer het ook is om aan Kerkbalans bij te dragen. Je geeft immers met overtuiging voor datgene waar je met je hart om geeft.

Vanuit het landelijk team helpen we Kerkbalans-organisatoren om in beeld te krijgen waarom  parochianen/gemeenteleden aan Kerkbalans geven. Wat maakt uw gemeenschap uniek? Waar zit volgens u als organisator voor de parochianen/gemeenteleden de meerwaarde van uw kerk?

Doe mee aan onze peiling om de meerwaarde van uw gemeenschap scherp te krijgen. De peiling bestaat uit 5 korte vragen en het invullen ervan duurt ongeveer 10 minuten. De resultaten uit de verschillende kerken worden gebruikt om een completer beeld te vormen van de waarde van kerken voor onze samenleving. Daarmee geven we een waardevolle start aan Actie Kerkbalans 2019.

Tip! De inzichten die u met de peiling ontdekt, komen goed van pas bij de organisatie van uw lokale Actie Kerkbalans. Praat erover met uw Kerkbalans-team of beantwoord de vragen samen. 

Start de peiling

Tot slot

* Vereiste velden