Vacature voor parttime administratief medewerker (V/M)

Op het bureau van de Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer in Dordrecht is een vacature ontstaan voor een parttime

Administratief Medewerker (V/M) 0,5 fte

Wat doe je?
Je primaire taak betreft de financiële administratie van de vereniging. Er wordt gebruik gemaakt van Magento 1.9 voor de website en de webshop en van Exactonline voor de boekhouding.

Wie ben je?
Je hebt een afgeronde HBO of MBO opleiding en bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent accuraat, je bent bekend met Exact en hebt kennis van Office 365 op E3 niveau. Tevens heb je affiniteit met ICT-beheer. Bovendien heb je een dienstverlenende instelling, ben je kerkelijk meelevend (bij voorkeur lid van een gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland) en heb je hart voor het vrijwilligerswerk.

Wat hebben wij te bieden?
Een zelfstandige functie op een compact kantoor (8 personen) waar inzet en een goede werksfeer vanzelfsprekend zijn. We werken conform de arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk in Nederland. De arbeidsduur is 18 uur per week. De aanstelling is voor de periode van één jaar met daarna de mogelijkheid tot omzetting in vast dienstverband.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jos Aarnoudse (directeur), telefoon 078-639 36 66. Reageren kan schriftelijk of per e-mail graag met C.V. aan de directie van de Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer, Postbus 176, 3300 AD Dordrecht of per e-mail aan vacature@kerkrentmeester.nl. Je reactie zien we graag vóór 8 oktober a.s. tegemoet.